coach københavn,

Brug din tid bevidst

-Du har ligeså meget tid, som alle andre. Brug din tid bevidst.

Jeg har den seneste tid haft en hel del samtaler kunder. Mange føler at de knokler som sindssyge med deres ide, projekt, forretning osv. De oplever bare ikke at det rykker rigtigt for dem. Der kan jo være mange grunde til det. Noget, der dukker op igen og igen, er at de bruger deres tid uhensigtsmæssigt. Det handler ikke nødvendigvis om effektivisering eller tidsoptimering, men måske mere om tidsbevidsthed og prioritering.

I vores samtaler beder jeg ofte om en beskrivelse af en typisk dag, uge og måned. For mange kan det være svært at beskrive da det kan variere meget. Derfor beder jeg dem i stedet om at beskrive hvordan de godt kunne tænke sig den var…

Mange er ikke bevidste om at sætte tid af til opgaver som:

   1. Administration: bogføring, tjekke bank, svare mails og lignende.

   1. Skaffe nye kunder eller mere arbejde.

   1. Følge op på tidligere kunder

   1. Network / SoMe

   1. Tænke, lægge planer, revidere planer og i det hele taget lige tjekke ind med sig selv.

  Sæt tid af til at planlægge. Brug din tid bevidst:

  Der kan være mange grunde til at man ikke lige får brugt den tid man burde på det ene eller det andet. Ofte er det fordi man ikke en gang planlægger at bruge tid på det. Især ikke de lidt kedeligere ting som administration. Sååå… Brug din tid bevidst!

  Spørg dig selv hvad bevidst brug af din tid kan gøre for dig:

    • Hvordan ville resten af din dag eller uge føles hvis du havde overstået administrationsarbejdet eller at du vidste at du skal tage dig af det på et givent tidspunkt?

    • De der mails svarer ikke sig selv. -Kan du godt lide en indbakke med en masse mails der kræver svar, men ikke har fået det endnu?

    • Måske kommer der et par nye kunder af sig selv i ny og næ, men er det nok? Er det de kunder du ønsker? 

    • Hvad tror du er nemmest at skaffe nye kunder eller at få mere arbejde af en tidligere eller nuværende kunde, som allerede kender dig og er glad for dit arbejde?

    • Er du til stede på sociale medier og nettet? Hvad mon folk tænker hvis du er der, men det er syv måneder siden du sidst lagde noget op?

    • Hvor stor er chancen for at du lander et godt sted hvis du ikke har tænkt over hvor du gerne vil lande?

    • Hvis du ikke ved hvor du vil hen, men er på opdagelse, er du så sikker på at du opdager noget fedt hvis du ikke stopper op en gang i mellem og tænker og mærker efter?

    • Måske har du i virkeligheden har ret travlt, men pludseligt ser du dig selv have brugt en hel formiddag på at tænke over nuværende eller fremtidige opgaver, hvordan vil du så have det?

   Anbefaling:

   brug din tid bevidst

   Hvis du bare gerne vil vide mere om emnet kan jeg anbefale at kigge her: https://www.nirandfar.com

   Nir Eyal er en spændende forfatter med en masse kloge og let læselige betragtninger om emnet. 

   Læs om mine coaching ydelser her.

   Kontakt:

   Du er velkommen til at kontakte mig hvis du vil have hjælp til at bruge din tid så du mærker at det rykker https://www.muschinsky.dk/kontakt/

   besøg min hjemmeside her: muschinsky.dk

   brug din tid bevidst

   coach københavn
   Daniel Muschinsky. Coaching København -brug din tid bevidst