Vend modstand til styrke: Overvind hindringer med coaching

Få et coachingforløb der er skræddersyet til dine behov, med fokus på din udvikling indenfor de områder der er vigtige for dig!

Lad os få en uformel snak og se om jeg er den rigtige til at hjælpe dig.

coach københavn

Hvad får du?

Øget selvindsigt

Med et coachingforløb hos mig får du mulighed for at udforske dine tanker, følelser og handlinger på en dybere måde, hvilket fører til større selvforståelse og bevidsthed.

Klarhed, mål og retning

Du får hjælp til at identificere og definere dine mål klart og tydeligt, så du ved, hvad du arbejder hen imod, både personligt og professionelt.

effektive strategier

Vi kan arbejde med at udvikle strategier og handlingsplaner, der er skræddersyet til dine behov og mål, og som hjælper dig med at nå dem mere effektivt.

Begrænsende overbevisninger

Som coach kan jeg hjælpe dig med at identificere og udfordre selv-begrænsende tanker og overbevisninger, der kan holde dig tilbage fra at opnå det du drømmer om.

coach københavn

Vil du også gerne:

Udvikle dig personligt og professionelt så du kan bevæge dig målrettet med retning og klarhed? Få styr på begrænsende overbevisninger og finde effektive strategier til at nå dine mål og håndtere dine udfordinger?

coaching forløb

spar penge med klippekort til coaching

den lille

3 sessions af 60 minuters varighed.
For dig der vil arbejde med en enkelt problemstilling. Strækker sig over to måneder.
Normalpris: 3.000,-

Mellem

5 sessions af 60 minuters varighed.
For dig der mangler lidt klarhed og retning og har brug for lidt ekstra hjælp gennem en proces.
Strækker sig over tre måneder.Normalpris: 5.000,-

Den Store

10 sessions af 60 minuters varighed.
For dig der har brug for hjælp til et langt, sejt træk. Typisk et forløb der strækker sig over ca 6 måneder.Normalpris: 10.000,-

Jeg Har din Ryg!

15 sessions af 60 minuters varighed.
For dig der ønsker at bruge coaching, som en del af din hverdag for at holde snuden i sporet og tempoet på din udvikling.


Normalpris: 15.000,-

EKSTRA BONUS!

accountability pakken

Jeg holder dig op på vores aftaler om det du skal gøre eller tænke over mellem vores sessions i det om fang der er brug for det


pris pr. måned: 1.000,-

Check Ind pakken

Mellem vores session har du adgang til mig over mail, tlf eller sms efter aftale. Der kan opstå situationer hvor du får brug for mig mellem vores møder

pris pr måned: 2.000,-

ANBEFALINGER

spar penge med klippekort til coaching

Ruth Elvira Gilmoure
-Artist

Can’t see the forest for the trees’. In English we use this expression to say that we can’t see the big picture because we are too consumed by the details; this is often my experience when working with art. Daniel has really helped me to clarify my goals and to structure paths towards them in a motivating and approachable way. My efficiency and productivity have improved in just a few sessions as I’ve better understood how to consider my time and finances. The coffee is always great too. Thanks Daniel!

Waqas Qadri
-Outlandish

Som musiker kan det være svært at have et overblik over sin økonomi og jeg har i mange år forgæves forsøgt at danne mig et klart billede af det. Man mister hurtigt overblikket både bagud og fremadrettet. Derfor er jeg utrolig glad for at Daniel har hjulpet mig med ikke bare at få ryddet op i de forgange år, men også at lægge en detaljeret plan fremadrettet for min økonomiske færden.En slags økonomisk coach, der klæder mig på til at kunne navigere rundt i det hele. Den eneste ”regret” jeg har er at jeg ikke gjorde brug af disse tjenester før.

Caroline Franceska
-sanger

Jeg har prøvet økonomisk coaching af Daniel og det koncept er virkeligt nyt og fedt i mit liv. Han er rar og har og har tjek på økonomi og så kan man sparre med ham kreativt så hallå! Kæmpe anbefaling til alle krøllede hjerner som lige skal have en hjælpende hånd.