Money Mastery Coaching

Jeg har din ryg mens du får styr på din økonomi.

 

Der findes meget økonomisk rådgivning derude. Gode råd. “Gør dit! Gør dat…!” Men hvad nu hvis det bare er mega svært at følge alle de velmenende råd?

Hos mig får du skræddersyet økonomisk coaching, der hjælper dig i dit arbejde med din økonomi. Det kan for eksempel være:

-at få afviklet gæld

-at få gode økonomiske vaner

-at få lagt penge til side til skat 

-at begynde at investere

Med personlig støtte og vejledning hjælper jeg dig med at navigere gennem udfordringer og nå dine økonomiske mål.

Jeg åbner op for 2 nye klienter hver måned, så skynd dig! Haps din plads NU!

Caoch København

Money Mastery Coaching

Mit coachingprogram tilbyder en helhedsorienteret tilgang til at tackle økonomiske udfordringer. Jeg hjælper dig gennem processen med at komme af med gæld, opbygge sunde økonomiske vaner, og træffe kloge investeringsbeslutninger eller hvad det nu er du ønsker at arbejde med. Gennem skræddersyet rådgivning og støtte hjælper jeg dig med at blive HELT skarp på dine økonomiske mål og skabe en handlingsplan for at nå dem. Det handler ikke kun om at løse nuværende problemer, men også om at ruste dig med de nødvendige færdigheder og selvtillid til at opnå varig økonomisk succes og trivsel.

FORDELE

KLARHED!

Sammen vil vi arbejde på at definere og nå dine økonomiske mål, uanset om det handler om at afvikle gæld, opbygge bedre økonomiske vaner, begynde at investere eller skabe en "sidehustle". Jeg er her for at guide dig og give dig redskaberne til at tage kontrol over din økonomiske fremtid.

Forstå din økonomi

Gennem skræddersyet coaching og undervisning vil jeg hjælpe dig med at forstå de grundlæggende principper for din økonomi. Jo mere du forstår dine økonomiske muligheder og udfordringer, desto bedre rustet er du til at træffe informerede beslutninger om din økonomi.
-Og ikke mindst HANDLE!

jeg Har Din Ryg

At ændre økonomiske vaner og karriereveje kan være udfordrende, men du er ikke alene. Jeg vil være din partner og din største støtte, mens du arbejder hen imod dine mål. Gennem regelmæssige møder og løbende opfølgning vil vi fejre dine fremskridt og tackle eventuelle udfordringer sammen.

vaner der Holder!

Mit mål er ikke kun at hjælpe dig med at nå dine økonomiske mål på kort sigt, men også at ruste dig med de færdigheder og selvtillid, du har brug for for at opretholde langsigtede økonomiske succes. Jeg tror på at give dig redskaberne til at træffe sunde økonomiske beslutninger, der varer livet igennem.

Money Mastery Coaching

DET FÅR DU!
5 1:1 coachingsessions (normal pris 5.000kr)
Mulighed for tilkøb af flere sessions til halv pris (Normal pris 1.000kr pr session)

PRISER:
De første 6 måneder: 8.000,-
Herefter 1.000,- pr måned

Anbefalinger

Som musiker kan det være svært at have et overblik over sin økonomi og jeg har i mange år forgæves forsøgt at danne mig et klart billede af det. Man mister hurtigt overblikket både bagud og fremadrettet. Derfor er jeg utrolig glad for at Daniel har hjulpet mig med ikke bare at få ryddet op i de forgange år, men også at lægge en detaljeret plan fremadrettet for min økonomiske færden. En slags økonomisk coach, der klæder mig på til at kunne navigere rundt i det hele. Den eneste ”regret” jeg har er at jeg ikke gjorde brug af disse tjenester før.
Waqas Qadri
‘Can’t see the forest for the trees’. In English we use this expression to say that we can’t see the big picture because we are too consumed by the details; this is often my experience when working with art. Daniel has really helped me to clarify my goals and to structure paths towards them in a motivating and approachable way. My efficiency and productivity have improved in just a few sessions as I’ve better understood how to consider my time and finances. The coffee is always great too. Thanks Daniel!
Ruth Elvira Gilmoure

DER ER KUN 2 PLADSER I DENNE MÅNED! SKYND DIG AT BOOK!

JEG HAR KUN PLADS TIL 2 NYE KLIENTER HVER MÅNED. SKYND DIG AT BOOK DIN PLADS SÅ DU KAN FÅ 2024 TIL AT BLIVE ÅRET HVOR DU FÅR STYR PÅ DIN ØKONOMI!

Læs mere på min hjemmeside