coach københavn,

Mine Ydelser:
Coaching sessions
og skræddersyede forløb

Coaching ydelser og coaching sessions for dig, der er gerne vil arbejde med personlig eller professionel udvikling og blive helt klar på dine mål og gerne vil arbejde på at nå dem. Det kan også være du er gået lidt i stå og har brug for at se dine muligheder i et nyt lys. Kontakt mig for skræddersyede coaching forløb.

Coaching lige midt i hjertet af København

Coaching ydelser og coaching sessions hos mig på vesterbro.

Livet er en smuk blanding af alt muligt – tanker, udfordringer, grin, tårer og alt derimellem. Nogle gange kan man godt have brug for en uvildig, ærlig og omsorgsfuld person hjælpe med at navigere igennem det hele. Måske har du allerede en idé om, hvor du vil hen, eller måske har du brug for lidt hjælp til at finde retningen. Uanset hvad, så har jeg din ryg!

Hvad kan du forvente af mig som din coach?

Jeg er ikke her for at fortælle dig, hvad du skal gøre. Jeg er her for at lytte, forstå og stille de rigtige spørgsmål, der kan guide dig mod dine egne svar og handlinger. Når tingene bliver svære, er jeg din støtte og hjælpende hånd, der holder dig motiveret og fokuseret.

Hvordan kan mine coaching ydelser hjælpe dig?

Med mine uddannelser, baggrund og erfaring kan jeg også give dig råd og vejledning om alt fra økonomi til tidsstyring. Så hvis du står med en bunke udfordringer, er jeg her for at hjælpe med at sortere dem og finde løsninger, så du kan komme videre med det, der virkelig betyder noget for dig.

Lad os tage det næste skridt sammen og få sat gang i dine drømme og mål. Book din tid hos mig i dag, så vi kan komme i gang! Book dine coaching sessions her!

Jeg hjælper mennesker med at:

  1. Finde og opnå mål
  2. Skabe struktur i hverdagen
  3. Personlig og professionel udvikling
  4. Håndtere og leve med ADHD
  5. Overkomme begrænsende overbevisninger
  6. Erstatte dårlige vaner med gode vaner
  7. Blive bevidst om og arbejde med begrænsende overnevisninger