coach københavn,

OM MIG:

Jeg er uddannet indenfor administration og økonomi og som NLP master coach i københavn. Derudover har jeg flere års erfaring, som selvstændig og underviser og en lang karriere som musiker. Jeg driver en lille virksomhed som NLP master coach i København.

I min egenskab som regnskabskyndig har jeg drevet min egen virksomhed med bl.a. administrativ, organisatorisk og økonomisk rådgivning, Jeg har samtidigt været konsulent for kulturinstitutioner og interesseorganisationer som Goldendays og Dansk Artistforbund. Derudover har jeg en lang karriere som professionel musiker

Jeg er uddannet og certificeret NLP Master Practitioner Coach fra Bang Akademi i københavn. Min uddannelse er godkendt af NLP-foreningen.

Mit kendskab til livet som selvstændig, den kreative verden, økonomi og administration kombineret med coaching er super stærk. Jeg har set de udfordringer man kan have, som selvstændig og kreativ 100 vis af gange før.  Du er ikke den eneste og jeg ved at jeg kan hjælpe dig med at rykke igennem! Book en NLP coach session her 

Læs mere om min coaching her.

MUSIKER KARRIERE

Allerede som 14-15årig startede jeg med at spille jobs og lave studieindspilninger på et professionelt niveau allerede som . Det ledte hurtigt til en karriere som musiker. Jeg er vel det, som man vil kalde autodidakt og har ingen formel uddannelse som musiker bag mig.

Som musiker / keyboardspiller har jeg tourneret og indspillet med flere danske og udenlandske navne, som fx: Natasja, Barbara Molekko, Outlandish, Wafande, Pato, Trolle // Siebenhaar, Burhan G, Den Gale Pose/Jokeren, Lizzie, Rasmus Seebach, Xander Linnet, Djämes Braun, Erann DD, Topgunn, Medina, Nobody Beats the Beats, Britney Spears, Lee Oscar (War), Mary J Blige, Shaggy, Pink, DJ Vadim, Djuma Soundsystem og mange flere. Derudover har jeg optrådt i adskillige tv-udsendelser og forestillinger bla på Det Kgl Teater.

Jeg har desuden fungeret som timelærer på både Rytmisk og Klassisk Musikkonservatorium, Rytmisk Center og forskellige højskoler. Her har jeg primært undervist i programmering og brug af synthesizere og synthesizeres historie.

I min egenskab af keyboardspiller har jeg desuden programmeret flere presets til Moogs Voyager og LittlePhatty synthesizere og været sponsoreret af Yamaha gennem en årrække hvor jeg også har været betatester for nye produkter.

Læs om mig og min coaching her.

Læs mere her

hvad er coaching I københavn. priser coaching. nlp coach
NLP COACH