Mine Ydelser:
Coaching sessions
og skræddersyede forløb

Coaching ydelser og coaching sessions for dig, der er gerne vil arbejde med personlig eller professionel udvikling og blive helt klar på dine mål og gerne vil arbejde på at nå dem. Det kan også være du er gået lidt i stå og har brug for at se dine muligheder i et nyt lys.

Coaching Lige Midt i Hjertet af København

 

Velkommen til skræddersyede forløb, coaching ydelser og coaching sessions hos mig på Vesterbro.

Livet er en smuk blanding af alt muligt – tanker, udfordringer, grin, tårer og alt derimellem. Nogle gange kan man godt have brug for en uvildig, ærlig og omsorgsfuld person til at hjælpe med at navigere igennem det hele. Måske har du allerede en idé om, hvor du vil hen, eller måske har du brug for lidt hjælp til at finde retningen. Uanset hvad, så har jeg din ryg!

Hvad kan du forvente af mig som din coach?

Jeg er ikke her for at fortælle dig, hvad du skal gøre. Jeg er her for at lytte, forstå og stille de rigtige spørgsmål, der kan guide dig mod dine egne svar og handlinger. Når tingene bliver svære, er jeg din støtte og hjælpende hånd, der holder dig motiveret og fokuseret. Min tilgang er at skabe et trygt og åbent rum, hvor du kan udforske dine tanker og følelser uden frygt for at blive dømt. Mange vælger at købe et forløb hos mig på 5 til 10 sessions for at spare lidt penge, men du kan altid booke en session ad gangen. 

Vibetjek

Jeg tilbyder altid en gratis telefonsamtale inden vi aftaler en session eller et forløb. På den måde kan du finde ud af om jeg er den rette for dig. -Og jeg kan finde ud af om jeg er den rette til at hjælpe dig. 

Hvordan kan mine coaching ydelser hjælpe dig?

Med mine uddannelser, baggrund og erfaring kan jeg også give dig råd og vejledning om alt fra økonomi til tidsstyring. Hvis du står med en bunke udfordringer, er jeg her for at hjælpe med at sortere dem og finde løsninger, så du kan komme videre med det, der virkelig betyder noget for dig. Sammen kan vi arbejde på at udvikle strategier, der passer til dine unikke behov og mål.

Jeg har efterhånden hjulpet mange mennesker. Både med at strukturere deres hverdag, nå deres mål og få sat deres forretning eller ide i gang. Jeg står klar til at hjælpe dig! Book en session nu.

Lad os tage det næste skridt sammen

Lad os sætte gang i dine drømme og mål. Book din tid hos mig i dag, så vi kan komme i gang! Book dine coaching sessions her og tag det første skridt mod en mere fokuseret og opfyldende hverdag.

Jeg hjælper mennesker med at:

 • Finde og opnå mål Uanset om det er personlige eller professionelle mål, hjælper jeg dig med at definere og nå dem. Jeg arbejder tæt sammen med dig for at klarlægge dine ambitioner og skabe en konkret plan, der bringer dig tættere på dine drømme. Ved at sætte realistiske og opnåelige mål skaber vi en sti, der guider dig gennem hver enkelt milepæl, indtil du når dit endelige mål.
 • Skabe struktur i hverdagen
  Få styr på din tid og dine prioriteter for at skabe balance og produktivitet. Sammen udvikler vi effektive tidsstyringsstrategier, der hjælper dig med at organisere din dag, reducere stress og maksimere din effektivitet. Ved at opdele dine opgaver og prioritere dem korrekt, vil du finde det lettere at opretholde en sund balance mellem arbejde og fritid.
 • Personlig og professionel udvikling
  Udforsk dine styrker og arbejd på dine svagheder for at vokse som individ og i din karriere. Jeg hjælper dig med at identificere dine kernekompetencer og udvikle dem yderligere, mens vi samtidig adresserer og forbedrer de områder, hvor du føler dig mindre stærk. Dette helhedsorienterede fokus støtter din vækst på alle niveauer.
 • Håndtere og leve med ADHD
  Få støtte og strategier til at håndtere ADHD i hverdagen. Jeg tilbyder skræddersyede teknikker, der hjælper dig med at fokusere, organisere og klare de udfordringer, ADHD kan medføre. Sammen arbejder vi på at finde måder, hvorpå du kan bruge dine unikke evner og energiniveauer til din fordel.
 • Overkomme begrænsende overbevisninger
  Identificer og ændr tankemønstre, der holder dig tilbage. Mange af os har ubevidste overbevisninger, der hæmmer vores potentiale. Gennem vores arbejde vil vi identificere disse begrænsninger og erstatte dem med positive, styrkende tanker, der fremmer din personlige og professionelle udvikling.
 • Erstatte dårlige vaner med gode vaner
  Udvikl nye, sunde vaner, der støtter dine mål og dit velbefindende. Vaner former vores daglige liv, og ved at ændre dårlige vaner til gode, kan du skabe en vedvarende positiv forandring. Jeg hjælper dig med at identificere uhensigtsmæssige mønstre og implementere nye, sunde rutiner, der støtter dine langsigtede mål.
 • Blive bevidst om og arbejde med begrænsende overbevisninger
  Arbejd med at forstå og overvinde de overbevisninger, der holder dig tilbage. Ved at grave dybt ned i dine tankemønstre og udfordre dem, der ikke længere tjener dig, kan vi skabe et nyt perspektiv, der åbner op for nye muligheder og potentialer.

1:1 Samtaler, Skræddersyede Forløb og Gruppesessions

Jeg tilbyder alt fra individuelle samtaler til skræddersyede forløb og gruppesessions. De fleste af mine klienter vælger faktisk et forløb på 10 sessioner eller mere og opnår dermed både en økonomisk besparelse og en tryghed i at vide, at jeg støtter dem gennem hele perioden hvor de har adgang til mine ydelser. Under vores samarbejde kan der inkluderes ekstra ydelser som adgang til mig via mail og sms mellem sessionerne. For nogle er det også en stor hjælp at få regelmæssige sms-påmindelser, som holder dem motiverede og fokuserede mellem vores møder. Dette sikrer kontinuitet og støtte, så du hele tiden bevæger dig fremad mod dine mål.

Coaching ydelser til selvstændige

Er du selvstændig og bruger coaching erhvervsmæssigt? Så kan du glæde dig over, at coachingudgifter er fradragsberettigede. Dette betyder, at du kan trække omkostningerne til coaching fra i din skat, så længe det anvendes til at styrke din forretning. Dette gør coaching ikke kun til en værdifuld investering i din personlige og professionelle udvikling, men også økonomisk fordelagtig.

 

Tag kontakt til mig, så finder vi en løsning der passer til DIG og det du har brug for hjælp til. 

 

Jeg ser frem til at arbejde sammen med dig og hjælpe dig med at finde klarhed, styrke og retning i dit liv. Lad os tage rejsen sammen! Book en session her!

Læs mere om mig og min coaching her

Jeg har tavshedspligt og overholder ICF’s retningslinjer

coaching ydelser. coach københavn